ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ψήνει» ηχηρή μεταγραφή από κυπριακή ομάδα!

«Ψήνει» ηχηρή μεταγραφή από κυπριακή ομάδα!

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε και στο Ράδιο Πρώτο την επομένη της κατάκτησης του πρωταθλήματος, όπου ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι ενδιαφέρονται και για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετρίδης για Απόλλωνα: «Δεν ασχολούμαι, αποδείξαμε ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους δανεικούς του ΑΠΟΕΛ: «Οι Ρόμο και Αρτυματάς επιστρέφουν και θα συμμετέχουν στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα, θα αποφασίσει ο προπονητής μας».

Για τον προγραμματισμό: «Κανείς ποδοσφαιριστής μας δεν μπορεί χωρίς τη συγκατέθεσή μας να πάει σε άλλη Κυπριακή ομάδα. Εμείς βεβαίως ενδιαφερόμαστε για παίκτες που παίζουν στην Κύπρο και θα το δείτε πολύ σύντομα».

Για τον Αλωνεύτη: «Με τον Στάθη δεν υπάρχει θέμα, υπάρχει η σκέψη και ο τρόπος της συνεργασίας μας. Μιλήσαμε, είμαστε συννενοημένοι και είναι τυπικό το θέμα πλέον».

Για τον Μοράις: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία 11 χρόνια είναι η σημαία του ΑΠΟΕΛ και χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς. Έχει τα πνευμόνια να προσφέρει ακόμα και είμαστε θετικοί στην ανανέωση του. Έχει μείνει το οικονομικό κομμάτι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι τελειωμένο και αυτό το θέμα».

Για τον Καρλάο: «Είναι λίγο περίπλοκο αυτό το ζήτημα, αφού ανήκει σε άλλη ομάδα. Είναι και το θέμα των συχνών τραυματισμών του και θα πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε. Υπάρχει και ο Ρουέδα που είναι επίσης τραυματίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top