ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Έδωσε' κι άλλους ο Ηλίας Μούζος

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Έδωσε' κι άλλους ο Ηλίας Μούζος

Συνεργάζεται με τις αστυνομικές Αρχές ο 38χρονος Ηλίας Μούζος ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (8/5) στην Επαρχία Λεμεσού. Ο Μούζος παραδέχθηκε πως είναι το πρόσωπο που πυροβόλησε δυο αστυνομικούς το βράδυ του Σαββάτου (05/05) στον Ύψωνα.

Πέραν από τις τρεις πολύ σοβαρές υποθέσεις που παραδέχθηκε στην αρχική του κατάθεση, ο 38χρονος Ηλίας Μούζος δίνοντας εκ νέου κατάθεση, μίλησε στους ανακριτές και για άλλες υποθέσεις.

Οπως μας ανάφερε αστυνομική πηγή, ο Μούζος παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε τρεις βομβιστικές επιθέσεις της Πάφου.

Ανακρινόμενος μάλιστα είπε πως ο ίδιος πώλησε εκρηκτικές ύλες σε άλλα πρόσωπα τα οποία με την σειρά τους τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Να σημειώσουμε πως η δράση του ήταν κυρίως στην Πάφο και την Λεμεσό. Μάλιστα, αναμένονται εντός των ημερών να ανοίξουν και πάλι οι φάκελοι του ΤΑΕ Πάφου που αφορούν βομβιστικές επιθέσεις σε διάφορα πρόσωπα.

Επισημαίνεται πως την Τρίτη (08/05) εντοπίστηκε όπλο και ποσότητα εκρηκτικής ύλης σε περιοχή της Λεμεσού μετά από υπόδειξη του 38χρονου Ηλία Μούζου, 

Θυμίζουμε πως ο ανακριτής της υπόθεσης κατά την διαδικασία προσωποκράτησης του Μούζου, ανέφερε οτι ο 38χρονος πέραν από την υπόθεση της απόπειρας φόνου των δυο αστυνομικών, κατηγορείται και για άλλες δυο υποθέσεις.

Πρόκειται για την υπόθεση απαγωγής 28χρονου ‘ στον Ύψωνα η οποία σημειώθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 2018. Η δεύτερη υπόθεση αφορά την ρίψη πυροβολισμών που έγινε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (19/02). Όχημα το οποίο δεν έφερε αριθμούς εγγραφής, έριξε ριπή με πυροβόλο εναντίον κατοικίας 28χρονου «Χαλλούμα». Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πυροβολισμοί έπληξαν τζάμι της μπροστινής εισόδου και της πρόσοψης της οικίας, καθώς και την τηλεόραση που βρισκόταν εντός του σαλονιού.

Όπως πρώτο το ThemaOnline είχε αποκαλύψει, οι τρεις άντρες είχαν μεταβεί στο Ύψωνα καθώς σχεδίαζαν την δολοφονία συγκεκριμένου προσώπου. Η δουλειά χάλασε όταν τους εντόπισε το περίπολο της Άμεσης Επέμβασης με αποτέλεσμα ο Μούζος να πυροβολήσει εναντίον των δυο αστυνομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μόνιμος κάτοικος Καπηλειού ο Μούζος – Συνεργάζεται με τις αρχές

Ι.Μ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top