Και στα ποινικά δικαστήρια τον Λάζαρο η Α.Ε.Κ

Και στα ποινικά δικαστήρια τον Λάζαρο η Α.Ε.Κ

Στα ποινικά δικαστήρια αναμένεται να οδηγηθεί η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ για τη δήλωσή του περί απειλών προκειμένου να ανανεώσει.

Οι σχέσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ έχουν οδηγηθεί στα άκρα, με την ΑΕΚ να τονίζει το βράδυ της Δευτέρας ότι «ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019».

Πλέον η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί και στα ποινικά δικαστήρια καθώς θα υπάρξει καταγγελία για τη δήλωσή που έκανε ο ίδιος σχετικά με το ότι δέχθηκε απειλές προκειμένου να ανανεώσει.

Στην ΑΕΚ θέλουν ουσιαστικά ο Χριστοδουλόπουλος να εξηγήσει τι εννοούσε με αυτή τη δήλωση και ποιος τον απείλησε, και γι’ αυτό το πιο πιθανό είναι η υπόθεση να πάει και στα ποινικά δικαστήρια.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE