ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ευχάριστα τα νέα για τον 37χρονο Γιώργο

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ευχάριστα τα νέα για τον 37χρονο Γιώργο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 37χρονο αστυνομικό Γιώργου Γεωργίου ο οποίο πλέον είναι εκτός εντατικής.

Τις τελευταίες ημέρες ο αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε πυρά από τον Ηλία Μούζο, νοσηλευόταν σε ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, την Τρίτη (15/5) ο αστυνομικός που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ βγήκε από την Εντατική και η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση.

Το Υπουργείο Υγείας παραμένει σε επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και την Πρεσβεία της Δημοκρατίας στο Ισραήλ για παροχή κάθε δυνατής διευκόλυνσης στους οικείους του ασθενή.

Να θυμίσουμε ότι ο αστυνομικός από την Κυριακή 13 Μαϊου είχε βγεί από την καταστολή και επανέρχονταν σταδιακά οι αισθήσεις του

Ο αστυνομικός Γιώργος Γεωργίου είχε δεχθεί δυο πυροβολισμούς κατά το επεισόδιο που σημειώθηκε στον Ύψωνα το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου.

Ο άτυχος Γεωργίου μεταφέρθηκε από την Κυριακή 6 Μαΐου σε ιατρικό κέντρο του Ισραήλ με πτητικό μέσο, κατόπιν διευθετήσεων της Γενικής Διευθύντριας του υπουργείου Υγείας Χριστίνας Γιαννάκη.

Η τελευταία, από τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να διευθετήσει την μετάβαση στην Κύπρο ισραηλινών γιατρών για αξιολόγηση της κατάστασης του Γεωργίου και εν συνεχεία με δικές της ενέργειες κατέστη δυνατή η μεταφορά του άτυχου αστυνομικού στη γειτονική χώρα με ελικόπτερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top