Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
Συγκεκριμενά, αρκετά ΜΜΕ ασκούν έντονη κριτική για την επιλογή των κορυφαίων της σεζόν, ειδικά στην ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας, αναφέροντας ονόματα παικτών που κατά τη γνώμη τους θα έπρεπε να ήταν στην ενδεκάδα, ενώ γίνεται αναφορά και στην απουσία του ονόματος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τις βραβεύσεις!
«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέτυχε ένα πρωτοφανές ρεκόρ για την ομάδα του, πετυχαίνοντας έξι συνεχόμενες νίκες με την επιστροφή του στην Αλ Νασρ.
Με απολογισμό 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους, αλλά δεν επιλέγηκε στην τελική λίστα των βραβείων».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις