Στην Σόφια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στην Σόφια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στη σύνοδο κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων, που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια στις 17 Μαϊου, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μεταβαίνει στη βουλγαρική πρωτεύουσα σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συμμετάσχει σήμερα  το απόγευμα στις εργασίες της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν στο περιθώριο της συνόδου ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων.

Το βράδυ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε άτυπο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ προς τιμή των ηγετών που θα συμμετάσχουν στη Σύνοδο, με κύριο αντικείμενο συζήτησης τα ψηφιακά θέματα και την Καινοτομία.

Τις εργασίες της συνόδου ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου, θα απασχολήσουν θέματα που αφορούν τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα κράτη μέλη της ΕΕ με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, καθώς και ζητήματα που αφορούν τη συνδεσιμότητα ανάμεσά τους.   

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίον θα συνοδεύει στη Σόφια ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 18 Μαΐου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE