ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Μοιραία η μη χρήση ζώνης – ‘Αδύνατο να επιβιώσει από τέτοια σύγκρουση’

ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Μοιραία η μη χρήση ζώνης – ‘Αδύνατο να επιβιώσει από τέτοια σύγκρουση’

Δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας τα δύο θύματα του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/5).

Μοιραία ήταν η σύγκρουση των οχημάτων της 42χρονης Ευγενίας Λουκά και του 31χρονου Γρηγόρη Ανδρέου, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας κατά την ώρα του ατυχήματος.

Μάλιστα, διαπιστώνεται ότι τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο οδηγών,  κινείτο με αυξημένη ταχύτητα πριν το μοιραίο.

Επίσης, το διπλοκάμπινο όχημα του 31χρονου, φέρεται να ανατράπηκε επανειλημμένα, μετά σφοδρή σύγκρουση με το σαλούν όχημα της 42χρονης.

Όπως ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (18/5) στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας, Χάρης Ευριπίδου, «ήταν αδύνατο να επιβιώσει κάποιος από τη σύγκρουση», θέλοντας να επισημάνει την σφοδρότητά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE