Η ειδική φανέλα της Ατλέτικο στο αντίο του Φερνάντο Τόρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ειδική φανέλα της Ατλέτικο στο αντίο του Φερνάντο Τόρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Φερνάντο Τόρες αποχαιρετά σήμερα την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι συμπαίκτες του θα αγωνιστούν κόντρα στην Έιμπαρ με μια φανέλα αφιερωμένη σε αυτόν.

Αυτή τη φορά η αποχώρηση του Ισπανού επιθετικού από τους «ροχιμπλάνκος» είναι χωρίς επιστροφή. 

Ο Τόρες κλείνει τον δεύτερο κύκλο του στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην αναμέτρηση με την Έιμπαρ για την τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Οι παίκτες της Ατλέτικο θα φορούν μια ειδικά σχεδιασμένη φανέλα, στην οποία αναγράφεται «Τιμή για την αποχώρηση του Φερνάντο Τόρες. Από παιδί θρύλος». 

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τόρες με ανάρτησή του στο Twitter καλώντας και τους οπαδούς στο γήπεδο.

«Σήμερα όλα τελειώνουν. Σας περιμένω όλους» έγραψε. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Hellas Sat στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

BEST OF TOTHEMAONLINE