ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει του Φιλιώτη για άλλη κυπριακή ομάδα…

Παίζει του Φιλιώτη για άλλη κυπριακή ομάδα…

Ο νεαρός αμυντικός της Ομόνοιας, Ανδρέας Παναγιώτου – Φιλιώτης πέρασε μια δύσκολη χρονιά και φέτος στο τριφύλλι.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από τον περασμένο Φεβρουάριο (μετά το παιχνίδι με την Δόξα στο ΓΣΠ) είχε ακόμη έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος έδειξε σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία δύο χρόνια ότι έχει την ικανότητα για να βοηθήσει την Ομόνοια όμως τον κρατάνε πίσω οι συχνοί τραυματισμοί του. Τώρα πλέον με το συμβόλαιο του να λήγει σε λίγες μέρες και την διοικητική αβεβαιότητα στην Ομόνοια το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Έγκυρες πληροφορίες του ThemaSports αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει ζεστά την Νέα Σαλαμίνα και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος τον είχε στο στόχαστρο του από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η άφιξη του Μάκη Παπαϊωάννου ως τεχνικού διευθυντή στους ερυθρόλευκους.

Βέβαια για να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διοικητικές διεργασίες και να γίνει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ στην Ομόνοια ενώ παράλληλα και στην Νέα Σαλαμίνα δηλώνουν ότι πρώτα θα έρθουν οι αποχωρήσεις και μετά οι μεταγραφές.

Όσον αφορά τις σκέψεις του νεαρού μπακ, θα ήθελε να παραμείνει στο τριφύλλι όμως δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση από μια ομάδα όπως η Νέα Σαλαμίνα, στην οποία θα έβρισκε και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top