ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στην Εντατική ο Σερντάρ Ντενκτάς

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στην Εντατική ο Σερντάρ Ντενκτάς

Στην εντατική βρίσκεται ο «υπουργός δημοσιονομικών» Σερντάρ Ντενκτάς όπου υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής (20/5) σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση ‘στεντ’.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ντενκτάς το Σάββατο (19/5) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος και αφού του έγιναν διάφορες εξετάσεις αποφασίστηκε η διενέργεια αγγειοπλαστικής.
 
Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ενώ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε τηλεφωνική επικοινωνία του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.