ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι δεν κάνουν οι νεαροί Κύπριοι παίχτες – ΔΗΛΩΣΗ

Τι δεν κάνουν οι νεαροί Κύπριοι παίχτες – ΔΗΛΩΣΗ

Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς ήταν φιλοξενούμενος στην χθεσινή εκπομπή στον Capital TV. 

Ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για ποιο λόγο πιστεύει ότι είναι «εξαφανισμένοι» οι Κύπριοι παίχτες από το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. 

Υποστήριξε ότι υπάρχει ζήτημα για το πόσο έτοιμοι είναι οι νεαροί γηγενείς παίχτες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στο ψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος. 

«Δεν καταλαβαίνουν πολλά παιδιά, ότι για να γίνουν ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να κάνουν τρομερές θυσίες. Όταν φτάσουν στον προθάλαμο για να παίξουν σε ψηλό επίπεδο, δεν κάνουν αυτά που πρέπει», επεσήμανε ο Γιοβάνοβιτς. 

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι κανένας προπονητής άμα πραγματικά αξίζει ένας νεαρός Κύπριος παίχτης και μπορεί να αντέξει την πίεση, δεν θα τον απορρίψει. Συμφέρει άλλωστε και τον σύλλογο να «βγάλει» παίχτη ψηλού επιπέδου, γιατί θα δημιουργηθεί η προοπτική να τον πουλήσει στο εξωτερικό«. 

*Ο πρώην άσος της Ανόρθωσης, της ΑΕΛ, του ΑΠΟΕΛ και της Πάφου, τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στο κλιμάκιο της επαρχίας Πάφου, του δικτύου ακαδημιών της Γιουβέντους στην Κύπρο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top