ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΤΡΑΧΩΝΙ: ‘Πρέπει να εν που λάθος που με επαίξαν’

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΤΡΑΧΩΝΙ: ‘Πρέπει να εν που λάθος που με επαίξαν’

Ο 33χρονος είχε σταθμεύσει το όχημα του σε χωράφι κοντά στο σπίτι του γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (20/05). Όταν άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του για να κατέβει, άγνωστοι, που εκτιμάται ότι βρίσκονταν κρυμμένοι σε ανεγειρόμενη οικοδομή, τον πυροβόλησαν δύο φορές με κυνηγετικό όπλο.

Ο 33χρονος πήγε με τα πόδια στο σπίτι του και ζήτησε βοήθεια από τη μητέρα η οποία τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το θύμα φέρει τραύματα από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον θώρακα ενώ πήρε εξιτήριο το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Να σημειώσουμε πως οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Τέλος να αναφέρουμε πως εξετάζονται και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οποία ίσως οδηγήσουν στον εντοπισμό προσώπων που πιθανόν να εμπλέκονται στην υπόθεση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE