ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ για έβδομη συνεχή χρονιά στο πλευρό του TELETHON

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ για έβδομη συνεχή χρονιά στο πλευρό του TELETHON

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ προσφέρει την αμέριστη στήριξή της προς τον θεσμό του TELETHON, για 7η συνεχή χρονιά, ως ο θεσμοθετημένος χορηγός της μεγάλης φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Η συμμαχία ζωής και ελπίδας της ΟΠΑΠ Κύπρου με το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας ανακοινώθηκε στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου 2018, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν και οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το TELETHON 2018. Το παρών στη διάσκεψη τύπου έδωσαν στελέχη του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ».

Στις εκδηλώσεις του TELETHON 2018 περιλαμβάνεται ο τηλεμαραθώνιος της τηλεόρασης SIGMA και ο παγκύπριος έρανος που θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Ιουνίου, καθώς και το φιλανθρωπικό Gala που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη 13 Ιουνίου.

«Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, τόσο στη διάγνωση και πρόληψη όσο και στη μετέπειτα στήριξη των ασθενών, νιώθουμε ως ΟΠΑΠ Κύπρου την υποχρέωση να σταθούμε κοντά στη Διοίκηση και τα επιστημονικά στελέχη του Ινστιτούτου, στηρίζοντας το έργο τους», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης.

Και συνέχισε «Θέλω να ευχαριστήσω το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας για την άψογη συνεργασία μας, όλα τούτα τα χρόνια, με κοινό παρονομαστή την επιτυχία των επιστημονικών και ανθρωπιστικών του προγραμμάτων. Συγχαίρω επίσης τους διοργανωτές του TELETHON και όσους συμμετέχουν ή στηρίζουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αυτή την μεγάλη εκδήλωση ανθρωπιάς. Ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους, όπου οι αξίες στριμώχνονται και οι άνθρωποι υποχρεώνονται να παλέψουν σκληρά για να επιβιώσουν, τέτοιες εκδηλώσεις συντείνουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής συνανθρώπων μας.

Βελτιώνουν όμως και όλους μας ως ανθρώπους γιατί, όταν οι άνθρωποι μιλούν με την καρδιά δίνουν καλύτερη προοπτική στον εαυτό τους και την κοινωνία…».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top