ΛΕΜΕΣΟΣ: Παιδάκι εντοπίστηκε αναίσθητο στη θάλασσα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παιδάκι εντοπίστηκε αναίσθητο στη θάλασσα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία το μπάνιο οικογένειας στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανάρτηση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Όμιλου Λεμεσού, παιδάκι εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει αναίσθητο εντός της θάλασσας.

Οι πολίτες αμέσως το ανέσυραν και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Όμιλου Λεμεσού:

Βάση πληροφοριών που είχαμε από φιλικό άτομο του ομίλου και θαμώνα...

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του ladies smile λίγο πριν τις 15:00 μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων. Συγκεκριμένα το περιστατικό αφορούσε παιδάκι,το οποίο διέφυγε προσοχής των γονέων απ ότι φαίνεται, και εντοπίστηκε από παρευρισκόμενους (λουόμενους) να επιπλέει αναίσθητο 200 μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου ΛΕΜ 16 (γλάρος) το οποίο δυστυχώς, παρολες τις εκκλήσεις και εισηγήσεις μας, ακόμα παραμένει κλειστό με το κοινό εκτεθειμένο.

Το παιδάκι ανασύρθηκε από λουόμενους, εκ των οποίων κάποιοι γνώριζαν βασικές πρώτες βοήθειες και με υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, πέτυχαν επαναφορά στην ζωή, μέχρις ότου στην συνέχεια ασθενοφόρο που κατέφθασε είι σκηνής,παρέλαβε το παιδάκι μεταφέροντας το στο νοσοκομείο.

Περισσότερα δεν γνωρίζουνε ακόμα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε το παιδάκι να γίνει καλα.

Δ.Σ Ε.Ν.Ο.Λ

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE