ΚΙΝΑ: Ελπίδα για πραγματοποίηση συνάντησης Τραμπ- Κιμ

ΚΙΝΑ: Ελπίδα για πραγματοποίηση συνάντησης Τραμπ- Κιμ

Το Πεκίνο ελπίζει ότι η σύνοδος κορυφής μεταξύ του Προέδρου ΗΠΑ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη θα πραγματοποιηθεί. 

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας εξέφρασε σήμερα (27/5) την ελπίδα ότι η σύνοδος κορυφής ανάμεσα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στην Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου, θα γίνει όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά και θα είναι επιτυχής.

Ο απευθείας διάλογος ανάμεσα στους ηγέτες των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας έχει ζωτική σημασία για την επίλυση του πυρηνικού ζητήματος, προσθέτει το κινεζικό Υπουργείο στην ανακοίνωσή του, την οποία απέστειλε στο Reuters.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE