ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πιθανοί αντίπαλοι, νέοι κανονισμοί και η….τύχη που τον φέρνει στους δυνατούς

Οι πιθανοί αντίπαλοι, νέοι κανονισμοί και η….τύχη που τον φέρνει στους δυνατούς

Στον ΑΠΟΕΛ τρέχουν τον προγραμματισμό ούτως ώστε να είναι έτοιμος όταν η ομάδα κληθεί να δώσει τον πρώτο αγώνα που θα γίνει στις 10/11 Ιουλίου. Τι ισχύει τελικά με τους νέους κανονισμούς και πως θα πάει το πρόγραμμα της ομάδας όσον αφορά τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις;

Καταρχήν αυτά που άλλαξαν όσον αφορά τους κανονισμούς είναι:

  1. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League.
  2. Οι ομάδες που θα αποκλείονται στον 1ο, 2ο ή 3ο προκριματικό, θα έχουν 2η ευκαιρία στα προκριματικά του Europa League.

3. Η βαθμολογία της κάθε ομάδας θα είναι, είτε η 5ετής συγκομιδή της ίδιας της ομάδας στην Ευρώπη, είτε η βαθμολογία της χώρας της. Όποια από τις δύο είναι ψηλότερη. Την τελευταία πενταετία ο ΑΠΟΕΛ έχει συλλέξει 27.000 βαθμούς και, αν πάρει τις προκρίσεις, θα βρίσκετε στο γκρουπ των ισχυρών στις κληρώσεις μέχρι και τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με λίγη τύχη μπαίνει και στους δυνατούς του 4ου προκριματικού γύρου…

Στα play off του Champions League προστίθενται η Σάλτσμπουργκ και η Αϊντχόφεν και για να είναι και πάλι στους ισχυρούς ο ΑΠΟΕΛ στην κλήρωση θα πρέπει, μία εκ των Λουντογκόρετς ή Σέλτικ να έχουν προηγουμένως αποκλειστεί.

Πιθανοί αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ: Οι 13 ομάδες από τις 16 μπορούν να αναφερθούν με βεβαιότητα. F91 Dundelange, Spartak Trnava, Valetta FC, Vikingur, Crusaders Belfast, Alashkert FC, Sutjeska Niksic, Suduva Marijampole, Cork City, Spartaks Jurmala, Valur Reykjavik, Flora Tallinn και Torpedo Kutaisi.
Οι υπόλοιπες 3 θα είναι η πρωταθλήτρια του Σλοβένικου (Maribor ή Olimpija NK), η πρωταθλήτρια του Ουγγρικού πρωταθλήματος (Ferencvaros ή Videoton), καθώς επίσης και ποια ομάδα θα προκριθεί από τις 4 ομάδες του προκαταρτικού προκριματικού αγώνα. Η πιο «δυνατή» βαθμολογικά από τις 4 είναι η FC Santa Coloma από την Ανδόρα.

Η κλήρωση για τον 1ο & 2ο προκριματικό θα γίνει στις 19 Ιουνίου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 10/11 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 17/18 Ιουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top