Επεισόδιο στην Εθνική Γερμανίας! Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

Επεισόδιο στην Εθνική Γερμανίας! Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

Επεισόδιο στην προπόνηση της Εθνικής Γερμανίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς Τζόσουα Κίμιχ και Αντόνιο Ρούντιγκερ παραλίγο να έρθουν στα χέρια!

Ο βετεράνος επιθετικός Μίροσλαβ Κλόζε ήταν αυτός που επενέβη σωτήρια στην προπόνηση των «Πάντσερ» την Τρίτη, ηρεμώντας τον δεξιό οπισθοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου και τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα (τους έστειλε στα αποδυτήρια), σε ένα περιστατικό που «δυναμιτίζει» το κλίμα στα αποδυτήρια της κατόχου του τίτλου, περίπου 15 ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE