ΕΛΛΑΔΑ: Ελεύθεροι όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί που κρατούνταν

ΕΛΛΑΔΑ: Ελεύθεροι όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί που κρατούνταν

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού στην Αθήνα.

Όπως μεταδίδει το news246.gr ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (4/6)και οι τέσσερις τελευταίοι Τούρκοι στρατιωτικοί που ήρθαν στην Ελλάδα μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, τον Ιούλιο του 2016.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού. Οι τούρκοι στρατιωτικοί αποφυλακίστηκαν διότι παρήλθε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης, κάτι που είχε συμβεί και με τους πρώτους τέσσερις. Πλέον θα διαμένουν σε απόρρητη τοποθεσία και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως και οι οκτώ δια των συνηγόρων τους, έχουν ζητήσει να φύγουν από την Ελλάδα, όταν τους χορηγηθεί άσυλο. Οι δικηγόροι τους ζητούν να χορηγηθεί άσυλο στους πελάτες τους μαζί με τα αναγκαία ταξιδιωτικά έγγραφα για να ταξιδέψουν νομίμως σε χώρα της επιλογής τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE