ΚΥΠΡΟΣ: Δίπλα στους αγρότες η Κυβέρνηση – Άμεσα στο Υπουργικό και αποζημιώσεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δίπλα στους αγρότες η Κυβέρνηση – Άμεσα στο Υπουργικό και αποζημιώσεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ανακοίνωση της κυβέρνησης Αναστασιάδη σχετικά με τις πληγές που άφησε η χαλαζόπτωση σε Πιτσιλιά και Τροόδος δημοσίευσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η Κλέλια Βασιλείου ενημερώνει μέσω κοινωνικών δικτύων ότι ο Πρόεδρος ζήτησε να τεθεί «ως πρώτο θέμα συζήτησης» στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Μάλιστα, όπως γράφει, λειτουργοί του Τμήματος Γεωργίας ήδη εξετάζουν το θέμα.

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, συνεχίζονται οι καταγραφές ζημιών, ενώ καλεί τους επηρεαζόμενους γεωργούς να προβούν άμεσα στις δηλώσεις ζημιών.

Μετά την καταγραφή των ζημιών θα ακολουθήσε αξιολόγησή τους, ώστε να καταστεί δυνατή η παραχώρηση αποζημιώσεων μέσω του ΟΓΑ και του Εθνικού Πλαισίου.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE