Το είπε και το κάνε ο Λώρης - Δείτε τι έκαναν όσοι πήγαιναν να δουν την παράστασή του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το είπε και το κάνε ο Λώρης - Δείτε τι έκαναν όσοι πήγαιναν να δουν την παράστασή του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το είπε και το κάνε ο Λώρης. Όσοι βρίσκονταν στην παράστασή του Λώρη Λοϊζίδη 'Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο'' είχαν την ευκαιρία να γίνουν εθελοντές.

Την Πέμπτη, 7 Ιουνίου, η παράσταση ''Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο'' έκανε πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Ιδαλίου.

Μια παράσταση sold out, η οποία πρόσφερε την απόλυτη ικανοποίηση σε όσους επέλεξαν να την παρακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης:Τα δάκρυα του Λώρη - 'Ο άνθρωπος είναι στη ζωή χάρη στο ότι αφιέρωσα 10 λεπτά' - VIDEO

Όσοι βρέθηκαν στην παράσταση είχαν την ευκαιρία να γίνουν δότες μυελού των οστών, δίνοντας απλά δείγμα από το σάλιο τους για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Σχετικό άρθρο: Λύγισε ο Λώρης Λοϊζίδης μπροστά στις κάμερες - Αιτία ο κολλητός του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε τους θεατές να δίνουν δέιγμα μυελού των οστών στις παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE