ΔΗΚΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Αναπληρώτρια Πρόεδρος η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου – Ξεκάθαρο ποσοστό - VIDEO

ΔΗΚΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Αναπληρώτρια Πρόεδρος η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου – Ξεκάθαρο ποσοστό - VIDEO

21:01 - Λίγο πριν τις 21:00 ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα για τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΚΟ.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Φύτος Κωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου είναι η νέα αναπληρώτρια πρόεδρος του Κόμματος και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά.

Με ποσοστό 63,96% και 4.008 ψήφους, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ επικράτησε του ανθυποψηφίου της, Μαρίνου Μουσιούττα, ο οποίος έλαβε 36,04% και 2.258 ψήφους.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται, μεταξύ άλλων, για τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων και τα 15 μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.

Αλέκος Τρυφωνίδης και Αντώνης Αντωνίου φαίνεται να κλειδώνουν τις δύο θέσεις των αντιπροέδρων, ενώ για την τρίτη παλεύουν Μιχάλης Δαμιανός και Χρίστος Ορφανίδης.

Όπως ανακοίνωσε ο Φύτος Κωνσταντίνου, η διαδικασία εκλογής εξελίχθηκε ομαλά.

Ψήφισαν 2.456 στη Λευκωσία, 1.059 στη Λεμεσό, 661 για την ελεύθερη Αμμόχωστο, 797 στη Λάρνακα και 1.830 στην Πάφο.

Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου εξελέγη ο Κωνταντίνος Χρυσοδοντας.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE