ΚΟΣΜΟΣ

Είχε 12 χρόνια να ξυριστεί και η μεταμόρφωσή του δεν υπάρχει- VIDEO

Είχε 12 χρόνια να ξυριστεί και η μεταμόρφωσή του δεν υπάρχει- VIDEO

H Όπρα κατάφερε να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση του ανθρώπου, το πρόσωπο του οποίου καλυπτόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από τρίχες.

Ο σύγχρονος "Caveman", ο άνθρωπος που είχε να ξυριστεί για περισσότερα από 12 χρόνια κι είχε φτάσει σε σημείο να μην τον αναγνωρίζει ούτε η ίδια του η γυναίκα, πήρε μια απόφαση ζωής, συμμετέχοντας στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο 39χρονος Τζος Στούμπορν, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, διατηρούσε σε ημιάγρια κατάσταση τα μούσια και τα μαλλιά του για περισσότερα από 12 χρόνια, δημιουργώντας μία περίεργη κατάσταση μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του, καθώς η επαφή τους περιοριζόταν στα πολύ βασικά, εξαιτίας της ατημέλητης κόμης και γενειάδας του κι έτσι η σύντροφός του, Χάιντι, αποφάσισε να απευθυνθεί στην διάσημη Όπρα ώστε να λυθούν τα προβλήματά της.

Ο Τζος δέχθηκε με αρκετή επιφυλακτικότητα στην αρχή, όμως το τελικό αποτέλεσμα από το makeover του 39χρονου πρώην πεζοναύτη, ξάφνιασε ακόμα και τους πιο υποψιασμένους.

Πλέον, ο Τζος -ελέω και της τηλεοπτικής του παρουσίας- έχει γίνει διάσημος, ενώ εκείνη που μετανιώνει για την ριζική του μεταμόρφωση είναι η σύζυγός του, η οποία νιώθει να απειλείαι από όσες γυναίκες γλυκοκοιτάζουν στον δρόμο τον πρώην Caveman, που έχει γίνει -πραγματικά- αγνώριστος.

 

Από Gazzeta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top