Δεν συνεχίζει με τον τροπαιούχο κόουτς

Δεν συνεχίζει με τον τροπαιούχο κόουτς

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ όπου ενημερώνει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας ενημερώνει τον κόσμο της Ομάδας μας ότι έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Προπονητή της Ομάδας μας Ιάκωβο Κουμή.

Ο Ιάκωβος υπήρξε στατιστικολόγος της Ομάδας μας την περίοδο 2015-2016 στο πλευρό του Παύλου Κωνσταντίνου και μετέπειτα της Ρούλας Κατσαμπή ενώ την περίοδο 2016-2017 και μέχρι τα μέσα της περιόδου 2017-2018 ήταν Α Βοηθός Προπονητής στο πλευρό του Laszlo Hollosy. Μετά την απομάκρυνση του Laszlo Hollosy ανέλαβε τα ηνία της Ομάδας μας και την οδήγησε μετά από 11 χρόνια στην κατάκτηση του Κυπέλλου στον Τελικό της 21ης Απριλίου απέναντι στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου.

Το Δ.Σ. επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Ιάκωβο για την πολύτιμη του συνεισφορά τα τελευταία 3 χρόνια και να του τονίσει ότι θα παραμείνει ένας παντοτινός φίλος για την ΑΕΚ μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE