ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ενημέρωση για Σαλάχ και για το ΠΟΤΕ θα είναι έτοιμος!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ενημέρωση για Σαλάχ και για το ΠΟΤΕ θα είναι έτοιμος!

Ο τεχνικός της Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, επιβεβαίωσε μετά την ήττα από την Ουρουγουάη ότι το μεγάλο αστέρι της ομάδας του, Μοχάμεντ Σαλάχ, θα είναι στη διάθεσή του για το δεύτερο ματς του ομίλου.

Η πρεμιέρα του Α’ ομίλου δεν ήταν ιδανική για την Αίγυπτο αφού ηττήθηκε από την Ουρουγουάη 1-0 με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ωστόσο ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια. Παρότι το μεγάλο αστέρι του, ο Μο Σαλάχ, ήταν ιατρικά έτοιμος να παίξει και κόντρα στην «σελέστε», ο Αργεντινός τεχνικός δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του. Μετά το ματς πάντως επιβεβαίωσε πως ο επιθετικός της Λίβερπουλ θα είναι στη διάθεσή του για το δεύτερο ματς του ομίλου, την προσεχή Τρίτη κόντρα στη διοργανώτρια Ρωσία.

«Ο Μο Σαλάχ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, κανένας δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό, όμως πρέπει να έχεις μία καλή ομάδα κι εμείς έχουμε καλή ομάδα. Αν ήταν στον αγωνιστικό χώρο μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αλλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μας έχει προσφέρει πολλά και θα μας προσφέρει και άλλα στα επόμενα ματς. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 62χρονος προπονητής.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top