ΜΟΣΧΑ: Ταξί έπεσε πάνω σε πεζούς- 7 τραυματίες

ΜΟΣΧΑ: Ταξί έπεσε πάνω σε πεζούς- 7 τραυματίες

Ταξί παρέσυρε πεζούς στη Μόσχα, το απόγευμα του Σαββάτου 16/6 σε μια εποχή που η ρωσική πρωτεύουσα είναι στο επίκεντρο όλου του κόσμου εξαιτίας της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη έξω από το εμπορικό κέντρο Gostiny Dvor, στο κέντρο της Μόσχας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο έπεσε αρχικά σε μία ταμπέλα και μετά πάνω σε ανθρώπους. Δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς αλλά για επτά τραυματίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE