Πειθαρχική έρευνα κατά του Μεξικού για ομοφοβικό σύνθημα

Πειθαρχική έρευνα κατά του Μεξικού για ομοφοβικό σύνθημα

Με «καμπάνα» κινδυνεύει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, εξαιτίας συνθήματος που φώναξαν φίλαθλοι της εθνικής ομάδας της χώρας στο χθεσινό (17/6) νικηφόρο αγώνα του Μουντιάλ με τη Γερμανία.

Η FIFA ανακοίνωσε ότι ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το σύνθημα, που χαρακτηρίζεται ομοφοβικό από ομάδες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Η ομοσπονδία του Μεξικού έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές με πρόστιμο για το συγκεκριμένο σύνθημα, το οποίο συνήθως απευθύνεται προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να εκτελέσει ελεύθερο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE