Πειθαρχική έρευνα κατά του Μεξικού για ομοφοβικό σύνθημα

Πειθαρχική έρευνα κατά του Μεξικού για ομοφοβικό σύνθημα

Με «καμπάνα» κινδυνεύει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, εξαιτίας συνθήματος που φώναξαν φίλαθλοι της εθνικής ομάδας της χώρας στο χθεσινό (17/6) νικηφόρο αγώνα του Μουντιάλ με τη Γερμανία.

Η FIFA ανακοίνωσε ότι ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το σύνθημα, που χαρακτηρίζεται ομοφοβικό από ομάδες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Η ομοσπονδία του Μεξικού έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές με πρόστιμο για το συγκεκριμένο σύνθημα, το οποίο συνήθως απευθύνεται προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να εκτελέσει ελεύθερο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.