ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Δεν έλυσε τον γρίφο η νεκροτομή της 57χρονης που βρέθηκε στον πάτο πισίνας

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Δεν έλυσε τον γρίφο η νεκροτομή της 57χρονης που βρέθηκε στον πάτο πισίνας

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/06) η νεκροτομή επί της σορού της 57χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα το βράδυ της Κυριακής (17/06).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σορό της 57χρονης λήφθηκαν δείγματα ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. Επίσης, έγινε και αυτοψία στη σκηνή (πισίνα), ενώ εξετάστηκε και ο σύζυγος της ατυχής 57χρονης.

Θυμίζουμε πως γύρω στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (17/06), 72χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Λιοπετρίου, εντόπισε αναίσθητη στον πάτο της πισίνας της έπαυλης του, την 57χρονη σύζυγο του από την Πορτογαλία.

Ο 72χρονος εισήλθε στη πισίνα και προσπάθησε να βγάλει τη γυναίκα έξω από το νερό, αλλά δεν τα κατάφερε. Ακολούθως, ενώ ο άνδρας βρισκόταν έξω από τη πισίνα γλίστρησε με αποτέλεσμα να υποστεί  κάταγμα στο πόδι.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου που ανέσυραν τη νεκρή γυναίκα από τον πάτο της πισίνας με τη βοήθεια μελών της λιμενικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για την Μαρία Σελέστε Ροντρίγκεζ Μουρ 57 χρόνων από την Πορτογαλία, μόνιμη κάτοικο Λιοπετρίου.

Τέλος να αναφέρουμε πως από τις εργαστηριακές εξετάσεις θα διαφανεί εάν η 57χρονη είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού.

 

 

.

   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top