ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν διοργανώτρια γάμων σε γνωστό εστιατόριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν διοργανώτρια γάμων σε γνωστό εστιατόριο

Την κλοπή των χρημάτων από τα οποία πήρε για διοργάνωση γάμου, κατήγγειλε το απόγευμα της Τρίτης (19/06) στην Αστυνομία, γυναίκα από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για γυναίκα η οποία ασχολείται με την διοργάνωση γάμων.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε στους αστυνομικούς πως την προηγουμένη ημέρα (18/06) κλάπηκε από τσαντάκι μέσης το οποίο είχε τοποθετημένο σε μικρό κλειστό παιχνιδότοπο γνωστού εστιατορίου στην Γερμασόγεια, το ποσό των 6,500 χιλιάδων ευρώ το οποίο βρίσκονταν σε φάκελο.

Όπως είπε, το ποσό αυτό ήταν μέρος της αμοιβής της για γάμο τον οποίο ανέλαβε να διοργανώσει στο χώρο που έγινε η κλοπή.

Η Αστυνομία προέβη σε έρευνες στον συγκεκριμένο χώρο όπου παρέλαβε διάφορα τεκμήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE