ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι «κομμένοι» που ίσως απασχολήσουν κάποιες από τις μεγάλες κυπριακές ομάδες

Οι «κομμένοι» που ίσως απασχολήσουν κάποιες από τις μεγάλες κυπριακές ομάδες

Μετά από μια βδομάδα προπονήσεων επί ελληνικού εδάφους, η αποστολή του Ολυμπιακού πετάει το πρωί της Δευτέρας στις 8:30 για το Μόναχο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ως τις 5 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna.gr: «Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς το απόγευμα του Σαββάτου περιλαμβάνονται μεν 26 ονόματα παικτών, αλλά για κάποιους εξ αυτών, παρότι θα κάνουν το ταξίδι για την Αυστρία, το μέλλον τους στους Πειραιώτες μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται. Όπως ο Μάριν που έχει στα χέρια του πρόταση από Κίνα αλλά και οι Βούκοβιτς και Πάρντο.

Αντιθέτως, σίγουρα εκτός πλάνων βρίσκονται όσοι… μένουν Ελλάδα. Πρόκειται για μια ολόκληρη… ντουζίνα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για τον ένα ή τον άλλο λόγο αποφασίστηκε ότι δεν χωρούν στο ρόστερ της νέας σεζόν και από το πρωί της Τρίτης θα προπονούνται στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στου Ρέντη, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα, μέχρι να ξεκαθαρίσει και το δικό τους μέλλον.

Αυτοί είναι οι εξής: Παναγιώτης Ταχτσίδης, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, Εμάνουελ Εμενίκε, Μανώλης Σιώπης, Ιγκόρ Σίλβα, Αντρέ Μαρτίνς, Δημήτρης Γούτας, Νικολάς Μαρτίνες, Τάσος Καραμάνος, Γιώργος Ξύδας, Καζίμ Λάτσι και Αρντίτ Τόλι.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι στους 26 του Ζέεφελντ θα ενσωματωθούν από 1η Ιουλίου και οι Χριστοδουλόπουλος και Φετφατζίδης που μένουν τυπικά ελεύθεροι μια μέρα νωρίτερα, ενώ υπάρχουν πάντα και οι δύο Ιρανοί, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί, οι οποίοι αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα «μπουν» αργά στην προετοιμασία».

Να σημειώσουμε ότι στους «κομμένους» των «ερυθρόλευκων» (εξαιρούνται όσοι έχουν απλησίαστο για τα κυπριακά δεδομένα κασέ, όπως για παράδειγμα οι Οφόε και Εμενίκε), δεν αποκλείεται να ρίξουν το «βλέμμα» τους 1-2 μεγάλες κυπριακές ομάδες, ενώ η συγκεκριμένη… «μαύρη» λίστα στην πορεία θα μεγαλώσει, αφού θεωρείται δεδομένα πως θα «κόψει» και άλλους παίκτες ο προπονητής του Ολυμπιακού!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top