ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολλά γκολ: Ποντάρετε Megabet Plus για over 2.5 της Αγγλίας

Πολλά γκολ: Ποντάρετε Megabet Plus για over 2.5 της Αγγλίας

Ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ με τρεις πολύ σημαντικούς αγώνες: Αγγλία-Παναμάς (15:00), Ιαπωνία-Σενεγάλη (18:00) και Πολωνία-Κολομβία (21:00).

Η Megabet Plus προσφέρει τόσο στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy, όσο και στα πρακτορεία, τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

15:00: Αγγλία-Παναμάς
Η Αγγλία είχε καλή εικόνα κόντρα στην Τυνησία, όμως απέναντι στον Παναμά καλείται να είναι περισσότερο αποτελεσματική. Δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί ο Παναμάς, σε ένα αγώνα που μπορεί να πάει ψηλά το σκορ.

Η επιλογή του Over 2.5 στην Megabet Plus έχει απόδοση 1.82 ενώ η επιλογή του Under 2.5 έχει απόδοση 1.99. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.59.

18:00: Ιαπωνία-Σενεγάλη
Η Ιαπωνία δεν εντυπωσιάζει ως ομάδα αλλά έδειξε ότι ξέρει να πάρει το ζητούμενο κερδίζοντας την Κολομβία. Στον αντίποδα, η Σενεγάλη ήταν εντυπωσιακή εναντίον της Πολωνίας, παρουσιάζοντας ταχύτητα και οργάνωση. Οι Αφρικανοί υπερέχουν από άποψη φυσικής κατάστασης και θεωρούμε ότι έχουν το προβάδισμα.

Η επιλογή του διπλού για νίκη της Σενεγάλης έχει απόδοση 2.21, ενώ η επιλογή του άσου για νίκη της Ιαπωνίας έχει απόδοση 3.47. Όσον αφορά την ισοπαλία προσφέρει 3.07.

21:00: Πολωνία-Κολομβία
Η Κολομβία δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά για την ήττα της πρεμιέρας, σ’ ένα ματς που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από πάρα πολύ νωρίς. Αντίθετα η Πολωνία ήταν απογοητευτική και πλέον παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Πάντως οι Κολομβιανοί μοιάζουν περισσότερο ομάδα.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η επιλογή του διπλού για νίκη της Κολομβίας έχει απόδοση 2.22, ενώ ο άσος για νίκη της Πολωνίας είναι στο 3.17. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.25.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, πως η ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top