ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέσπασμα και πυρά Λεβαντόφσκι κατά συμπαικτών του

Ξέσπασμα και πυρά Λεβαντόφσκι κατά συμπαικτών του

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στράφηκε κατά των συμπαικτών του μετά τον αποκλεισμό της Πολωνίας από την φάση των ομίλων του Μουντιάλ. 

Πολωνία δεν τα κατάφερε σε αυτό το Μουντιάλ και μετά την ήττα από την Κολομβία απώλεσε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση είχε. Μετά τον αγώνα, ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου στράφηκε κατά των συμπαικτών του λέγοντας πως «το ρόστερ είναι φτωχό».

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «Να είμαστε ειλικρινείς. Δεν ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όμως δεν μπορούσαμε παραπάνω. Προσπάθησα πραγματικά για το καλύτερο αλλά το να παλεύεις δεν αρκεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να έχεις και ποιότητα. Εγώ ήμουν μόνος».

sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top