Ο διάδοχος του Χριστοδουλόπουλου με το Νο 7 στην πλάτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο διάδοχος του Χριστοδουλόπουλου με το Νο 7 στην πλάτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετακόμισε στον Πειραιά όμως η ΑΕΚ δεν άργησε και πολύ να βρει τον παίκτη στον οποίο θα εμπιστευτεί τη φανέλα με το Νο 7 στην πλάτη τη νέα αγωνιστική σεζόν (PHOTO).

Μπορεί όλο το ενδιαφέρον της να έχει πέσει πάνω στον Εσεκιέλ Πόνσε τον οποίο προσπαθεί να αποκτήσει ως δανεικό από την Ρόμα, παρόλα αυτά η ΑΕΚ κατάφερε να «ξεκλέψει» χρόνο την Τρίτη για να ανακοινώσει μεταγραφή.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Χρήστο Αλμπάνη, με τον μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021 με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, ο 23χρονος άσος πήρε τη φανέλα με το Νο 7 στην πλάτη που έχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό αφού ο προηγούμενος κάτοχος αυτού του αριθμού ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που επέλεξε να φύγει από την ΑΕΚ έπειτα από μία διετία και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου και είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, σε έναν σύλλογο που δε χρειάζεται να πω εγώ πόσο μεγάλος είναι. Είναι πολύ σημαντικό ότι κατέκτησε τον τίτλο με ελληνικό κορμό και ότι αξιοποιεί το ελληνικό ταλέντο.

Εχω γνωρίσει από μικρός τις απαιτήσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, παίζοντας σε γερμανικές ομάδες αλλά με τον Απόλλωνα στη Super League, όμως η ΑΕΚ είναι είναι ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Εζησα, παρά το ότι δεν έπαιζα λόγω τραυματισμού, τη φιέστα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ζήλεψα την ατμόσφαιρα και πραγματικά θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχω σε αυτή στη γιορτή. Ελπίζω να έχω αυτή την ευκαιρία στο μέλλον ως παίκτης της ομάδας», τόνισε ο Αλμπάνης στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE