ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ – ΦΟΝΟΣ: 'Αντί να προστατευθεί το θύμα βίας συνελήφθη' αναφέρει Συμβουλευτική Επιτροπή

ΠΑΦΟΣ – ΦΟΝΟΣ: 'Αντί να προστατευθεί το θύμα βίας συνελήφθη' αναφέρει Συμβουλευτική Επιτροπή

Αντί το θύμα βίας να προστατευθεί συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αναφέρει η Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας στην Οικογένεια.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΕΠΚΒΟ) εκφράζει την αγανάκτησή της για τη σύλληψη και οκταήμερη κράτηση της 23χρονης κοπέλας, θύμα βίας, σχετικά με το πρόσφατο φονικό στην Πάφο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 39χρονου Βρετανού.

Η Συμβουλευτική ζητά από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως όπως άμεσα μεριμνήσει για την απελευθέρωση του θύματος, και για την άμεση παροχή μέτρων στήριξης και προστασίας της ως θύμα βίας και ως μάρτυρας, καθώς και τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας προς το ΤΑΕ Πάφου για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση, Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας στην Οικογένεια Συμβουλευτική Επιτροπή Πρόληψης & Καταπολέμησης της Βίας στην Οικογένεια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η Συμβουλευτική Επιτροπή αναφέρει ότι από μαρτυρία που προέκυψε και κατέχει η Αστυνομία διαφάνηκε πως οι δύο Βρετανοί προσπάθησαν να υπερασπιστούν γυναίκα που συνοδευόταν από τον φερόμενο δράστη όταν το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα απ’ αυτόν. Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα του δράστη στο οποίο επέβαινε και η σύντροφος του δράστη τραυμάτισε τους δύο άνδρες που κινούνταν πεζοί στην Πάφο, με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top