ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ-ΦΟΝΟΣ 39ΧΡΟΝΟΥ: Συγκλονίζει ο αδελφός του νεκρού «ήρωα»: «Δεν το πιστεύω ότι δεν θα τον ξαναδώ…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ-ΦΟΝΟΣ 39ΧΡΟΝΟΥ: Συγκλονίζει ο αδελφός του νεκρού «ήρωα»: «Δεν το πιστεύω ότι δεν θα τον ξαναδώ…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ως ήρωα και ένα πολύ κάλο άνθρωπο χαρακτηρίζουν Βρετανικά δημοσιεύματα τον 39χρονο Charlie ο οποίος έχασε τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής 24/6 στην Πάφο. Ο αδικοχαμένος άντρας παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 35χρονος και που με πρόθεση «έπεσε» πάνω στο θύμα καθώς και τον 32χρονο κουνιάδο του.

Όπως σημειώνεται οι δύο άντρες, με καταγωγή από την Βρετανία, βρίσκονταν για διακοπές στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο, όταν γύρω στις 02:30 αντιλήφθηκαν τον 35χρονο Γεωργιανό, να χτυπά την 23χρονη και αμέσως επενέβησαν, γλυτώνοντας την νεαρή από σίγουρο ξυλοδαρμό.

Όταν αποχώρησαν από το σημείο, ο 35χρονος σαν «μαινόμενος ταύρος» έπεσε με ταχύτητα πάνω στους δύο άντρες, τραυματίζοντας τους. Όπως δήλωσε ο 32χρονος κουνιάδος του θύματος: «το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ο Charlie χτυπήθηκε πολύ πιο σοβαρά»

Μεταφέρθηκαν και οι δύο στο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του 39χρονου για τον οποίο πολλά εγκωμιαστικά λόγια μεταφέρουν δημοσιεύματα στην Βρετανία, χαρακτηρίζοντας τον ως «ήρωα».

Ο Charlie Birch, ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών και εργάτης στις οικοδομές, ποτέ του δεν θα έμενε αμέτοχος, βλέποντας έναν άντρα να χτυπά μια γυναίκα, σημειώνουν άνθρωποι που γνώριζαν τον 39χρονο οικοδόμο.

Ο Βill Pritchard, ο άντρας που επιβίωσε την φονικής επίθεσης με το αυτοκινητο, δήλωσε στην Αστυνομία πως ο 35χρονος είχε πρόθεση να τους χτυπήσει, ενώ και η SUN σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι όλα έγιναν για να εκδικηθεί ο 35χρονος Γεωργιανός, τους δύο άντρας που επενέβησαν στον καυγά με τη σύντροφό του.

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι οικείοι του 39χρονου το κακό που βρήκε την οικογένεια τους, αφού ο Charlie ήρθε στην Κύπρο για διακοπές με την οικογένεια του και έφυγε μέσα σε φέρετρο, με τον αδελφό του Darren να δηλώνει πως οι οικείοι του είναι συντετριμμένοι από το θάνατό του.

«Ο Charlie ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, πάντα βοηθούσε τους πιο αδύναμους και σίγουρα δεν θα επέτρεπε ένας άντρας να κακοποιήσει μια γυναίκα. Δεν το πιστεύω ότι δεν θα ξαναδώ τον μικρό μου αδελφό» τα λόγια του 52χρονου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top