ΘΑΝΑΤΟΣ 18ΧΡΟΝΟΥ: Καταζητείται ο 39χρονος Χαράλαμπος Σάκκος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ 18ΧΡΟΝΟΥ: Καταζητείται ο 39χρονος Χαράλαμπος Σάκκος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΑΚΚΟ από το Τραχώνι, ηλικίας 39 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 14 Ιουνίου, 2018 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805060, 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Όχι» Ανώτατου στο αίτημα του Νεκτάριου για κατακράτηση τεκμηρίων από Μονή Αββακούμ

«Όχι» Ανώτατου στο αίτημα του Νεκτάριου για κατακράτηση τεκμηρίων από Μονή Αββακούμ

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του μοναχού Νεκταρίου για έκδοση προνομιακού εντάλματος (certiorari), αναφορικά με το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, ημερομηνίας 3 Ιουλίου του 2025, του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον αιτητή, τα τεκμήρια περιλαμβάνουν προσωπικά έγγραφα μοναχών, πνευματικές συνομιλίες, εξομολογητικές συζητήσεις, θρησκευτικά αρχεία, εικόνες και βίντεο προσώπων της Μονής.

BEST OF TOTHEMAONLINE