ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Ανθρώπινο χέρι πίσω από τις πυρκαγιές στην Τσάδα λέει ο Κεττής

ΠΑΦΟΣ: Ανθρώπινο χέρι πίσω από τις πυρκαγιές στην Τσάδα λέει ο Κεττής

Μεγάλη πυρκαγιά στην Τσάδα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική υπηρεσία  της Πάφου ενώ η Πυροσβεστική υπηρεσία εκτιμά  από τις προκαταρκτικές εξετάσεις πως  πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια  αφού η φωτιά εκδηλώθηκε σε τρία διαφορετικά μέτωπα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή η πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε το μήνυμα στις 15:40 ότι φωτιά είχε εκδηλωθεί σε τρία διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Τσάδας.

Άμεσα ανταποκρίθηκαν πέντε οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου, ένα όχημα του Ταμείου Θήρας , ένα καδενοφόρο όχημα της Επαρχιακής Διοίκησης , ένα βυτιοφόρο όχημα της κοινότητας Τσάδας καθώς και ένα βυτιοφόρο όχημα του Μύνθης Γκόλφ.

Επίσης στο έργο κατάσβεσης συνέδραμαν και δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και δύο ελικόπτερα που έχει εκμισθώσει η ΚΔ.

Ο κ. Κεττής είπε πως μέχρι στιγμής η φωτιά κατέκαυσε 4 εκτάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και η φωτιά εκδηλώθηκε συνέχισε, νότια της Τσάδας .

Ένα μέτωπο της φωτιάς ήδη έχει τεθεί υπό έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την κατάσβεση και των δύο άλλων μετώπων.

Οι εξετάσεις για την αιτία της πρόκλησης των φωτιά θα συνεχιστούν μετά την κατάσβεση της με την συνδρομή της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top