ΗΠΑ: Μακελειό σε γραφεία εφημερίδας -Τουλάχιστον 4 νεκροί, 20 τραυματίες

ΗΠΑ: Μακελειό σε γραφεία εφημερίδας -Τουλάχιστον 4 νεκροί, 20 τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κτίριο ειδησεογραφικού ομίλου στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αρκετά θύματα.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όπως αναφέρει η αστυνομία σύμφωνα με την Daily Mail, και ακόμη 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση.

«Ενεργός σκοπευτής παρακαλούμε βοηθήστε μας» ήταν η έκκληση ενός ασκούμενου στην Capital Gazette μέσω Twitter.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης συνελήφθη.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE