Οζερσάι για καύσιμα: «Οι ενέργειες των Ε/κ στοχεύουν αν βλάψουν την οικονομία των Τ/κ»

Οζερσάι για καύσιμα: «Οι ενέργειες των Ε/κ στοχεύουν αν βλάψουν την οικονομία των Τ/κ»

Οι ενέργειες των Ε/κ στοχεύουν αν βλάψουν την οικονομία των Τ/κ λέει ο Οζερσάι.

Ο "υπουργός εξωτερικών" στα κατεχόμενα Κουντρέτ Οζερσάι δήλωσε πως οι ενέργειες της "διοίκησης στην νότια Κύπρο", όπως αποκάλεσε την κυπριακή Κυβέρνηση, στοχεύουν να προστατεύσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα ή να βλάψουν την οικονομία των Τ/κ και αντίκεινται στην ανάγκη για βελτίωση των οικονομικών σχέσεων και εδραίωση της εμπιστοσύνης στην Κύπρο, βλάπτοντας τις σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο κ. Οζερσάι ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook για τους ελέγχους στα οδοφράγματα για το θέμα των καυσίμων πως τέτοια βήματα θα αναγκάσουν την τ/κ πλευρά να λάβει μέτρα για τα ίδια ή άλλα θέματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ επιτυχημένη»

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ επιτυχημένη»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE