ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα – Μίλησε με αστυνομικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα – Μίλησε με αστυνομικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:40 το μεσημέρι του Σαββάτου (30/6) στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερχόμενο όχημα παρέσυρε πεζή γυναίκα σε κεντρική λεωφόρο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η πεζή γυναίκα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο.

Το τροχαίο εντόπισε περίπολο της Αστυνομίας, ενώ μέλος της δύναμης συνομίλησε με την αλλοδαπή, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, γυναίκα.

Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο δεν έχει ακόμα διασαφηνιστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE