«Πένθος» από τα Μ.Μ.Ε της Αργεντινής… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Πένθος» από τα Μ.Μ.Ε της Αργεντινής… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Αργεντινή όλοι μιλούν για το τέλος μίας εποχής, ωστόσο παραδέχονται την ανωτερότητα της Γαλλίας, που άφησε εκτός Μουντιάλ την ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

«Από το όνειρο στον εφιάλτη», γράφει η Olé, που προσθέτει: «Η Αργεντινή αποκλείστηκε από το Μουντιάλ. Σε μία ματσάρα, το 2-1 έγινε 2-4 μέσα σε 11 λεπτά. Ο Μέσι τα… έσπασε και χάλασε το παραμύθι του Λιονέλ Μέσι».

Η Clarin είναι πιο καυστική και αναφέρει πως: «Η Γαλλία ήταν ανώτερη από την Αργεντινή, που αποκλείστηκε, αφήνοντας μία άσχημη εικόνα».

Την ίδια ώρα το TYC Sport με λακωνικό τρόπο αναφέρει:

«Τέλος στο όνειρο».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE