Θυσίες για τη Δούκισσα- Τι της απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ να τρώει

Θυσίες για τη Δούκισσα- Τι της απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ να τρώει

Τα βασιλικά καθήκοντα και η εφαρμογή του πρωτοκόλλου έχουν ξεκινήσει για τα καλά για τη Meghan Markle μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, τον Μάιο. 

Όμως η πρώην ηθοποιός έπρεπε αναγκαστικά να σταματήσει μερικές από τις παλιές της συνήθειες, όπως για παράδειγμα να αφήσει προτιμήσεις της στο φαγητό. 

Σύμφωνα με την Huffington Post, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν αντέχει τη μυρωδιά του σκόρδου και συνεπώς απαγόρευσε σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να το τρώνε, κυρίως κατά τη διάρκεια δημοσίων δεξιώσεων. Η 92χρονη βασίλισσα δεν τρελαίνεται και για τα κρεμμύδια, γι’αυτό και κανείς δεν θα δοκιμάσει ποτέ γαλλική κρεμυδόσουπα σε δεξίωση του παλατιού.

«Δεν σερβίρουμε ποτέ κάποιο φαγητό που να περιέχει σκόρδο ή πολλά κρεμμύδια», δήλωσε ο Darren McGrady, σεφ στο παλάτι του Buckingham. «Η βασίλισσα ποτέ δεν έχει αυτά τα δυο συστατικά στο μενού της.

Εδώ, η Δούκισσα του Sussex είναι άτυχη, καθώς τρώει σκόρδο. Μάλιστα σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, πριν αποκτήσει τον βασιλικό τίτλο, η Markle μιλούσε συνέχεια για το αγαπημένο της φαγητό, το Φιλιπινέζικο ψητό κοτόπουλο που περιέχει πολύ σκόρδο.

Ελπίζουμε η Meghan να μπορεί να ψήνει το αγαπημένο της κοτόπουλο με σκόρδο, τουλάχιστον στην οικία της με τον Harry.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE