ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν προλαβαίνουν να τοποθετήσουν τις κάμερες στους δρόμους ως το 2019

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν προλαβαίνουν να τοποθετήσουν τις κάμερες στους δρόμους ως το 2019

Για το θέμα που εδώ και μέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα, μίλησε στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης.    

Εδώ και 13 χρόνια, γίνεται προσπάθεια για να τοποθετηθούν κάμερες στους δρόμους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Το κόστος των καμερών δεν υπολογίστηκαν στον προϋπολογισμό των Υπουργείων αλλά ως έργο του ιδιωτικού τομέα», ανάφερε ο κ. Μιχαηλίδης, ενώ συμπλήρωσε ότι πλέον πρέπει να ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες που δεν μπορούν να παρακαμφθούν.

Αποτέλεσμα αυτού, σύμφωνα με τον Γ.Δ. του Υπουργείου Μεταφορών, δεν προλαβαίνουν να λειτουργήσουν οι κάμερες μέχρι το 2019, αλλά το 2020, με προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή αναποδιές.

Θυμίζουμε ότι, το 2007, είχαν τοποθετηθεί κάμερες σε διάφορα σημεία δρόμων, ωστόσο όπως αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ, το τότε συμβόλαιο με συγκεκριμένη εταιρεία διακόπηκε και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top