Συνελήφθη στην Πάτρα η αρχηγός του καρτέλ των ναρκωτικών της Δυτικής Αττικής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη στην Πάτρα η αρχηγός του καρτέλ των ναρκωτικών της Δυτικής Αττικής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Πάτρα εντοπίστηκε και συνελήφθη η μία από τους φερόμενους δύο αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά και είχε έδρα καταυλισμούς στην περιοχή Αγ. Σωτήρας και Αυλίζα Αχαρνών, στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή πίσω από την Πειραϊκή Πατραϊκή, ενώ είχε διαφύγει από την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στα Νέα Λιόσια.

Η συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας έγινε εκτός από τις παραπάνω περιοχές και στις περιοχές της Βούλας, του Αμαρουσίου, της Νίκαιας, του Κορωπίου και της Πάτρας με συμμετοχή της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ.

Ο συνολικός απολογισμός της επιχείρησης ήταν η σύλληψη 24 ατόμων, μελών της εγκληματικής οργάνωσης και άλλων εμπλεκόμενων, ηλικίας από 20 έως 71 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις που αφορούν τους νόμους για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τέλος, στις έρευνες που έγιναν σε σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, ναρκωτικών χαπιών, αλλά και όπλα, χειροβομβίδες, σφαίρες και 93.270 ευρώ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE