ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ποινή για Ρώσο που έσπασε στο ξύλο Λευκωσιάτη - Για τα μάτια μιας γυναίκας...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ποινή για Ρώσο που έσπασε στο ξύλο Λευκωσιάτη - Για τα μάτια μιας γυναίκας...

Στις 23 Ιουλίου επιβολή ποινής σε Ρώσο για πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε Κύπριο.

Στις 23 Ιουλίου 2018 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα επιβάλει ποινή στον Αλεξάντερ Οζίκοφ 24 χρόνων, από τη Ρωσία ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 49χρονο Ελληνοκύπριο.

Την Τετάρτη (4/7) ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Αντώνης Αντωνίου, ανέγνωσε ενώπιον του Δικαστηρίου τα γεγονότα της υπόθεσης σύμφωνα με τα οποία ο 49χρονος στις 12/4/2017 είχε μεταβεί με φίλο του σε μπυραρία στην Αγία Νάπα, όπου εντόπισε 27χρονη Ρωσίδα να διασκεδάζει με φίλη της.

Η κοπέλα δεν ανέφερε στον 49χρονο ότι βρισκόταν για διακοπές με το σύντροφο της, σε κάποια στιγμή έφυγαν μαζί και πλησιάζοντας το διαμέρισμα όπου διέμενε άρχισε να φιλιέται μαζί του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE