ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χόρεψε ευδιάθετη στην εκδήλωση των Κ. Φυλακών η σύντροφος του Τζιωνή– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χόρεψε ευδιάθετη στην εκδήλωση των Κ. Φυλακών η σύντροφος του Τζιωνή– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύντροφος του Λοΐζου Τζιωνή, που παραδέχθηκε ότι ήταν ο δράστης του διπλού φονικού στον Στρόβολο, που συντάραξε το Παγκύπριο, διασκέδασε στην εκδήλωση των Κεντρικών Φυλακών που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (5/7).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ευδιάθετη ήταν η Σάρα Σιαμς, στην τελετή λήξης των μαθημάτων του Σχολείου των Κεντρικών Φυλακών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (5/7). Μάλιστα, η 21χρονη, χόρεψε, εμφανώς ευδιάθετη μαζί με συγκρατούμενους της.

Θυμίζουμε ότι, η 21χρονη Σάρα Σιαμς, είναι υπόδικος στην Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2018, οπότε και θα οδηγηθεί μαζί με τους Λοϊζο Τζιωνή, Λευτέρη Σολωμού και Μάριο Χατζηξενοφώντος ενώπιον δικαστηρίου για να τους επιβληθεί ποινή, σχετικά με την υπόθεση του ειδεχθούς εγκλήματος που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο.

Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι, ο 33χρονος σύντροφος της 21χρονης Σιάμς, Λοΐζος Τζιωνής, παραδέχθηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες, μεταξύ αυτών και του φόνου εκ προμελέτης, αλλά δεν παραδέχθηκε την κατηγορία που αφορούσε διάρρηξη κατοικίας, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη διότι «ήταν ανοικτά».

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες για το διπλό φονικό, η Σάρα Σιαμς, σύντροφος του 33χρονου, ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, δεν παραδέχθηκαν καμιά κατηγορία.

Οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

*Στις πιο κάτω φωτογραφίες η Σάρα Σιάμς βρίσκεται στα δεξιά:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top