ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Ξύπνησαν μνήμες -Οδηγός έπεσε με το όχημά του στον υδατοφράκτη

ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Ξύπνησαν μνήμες -Οδηγός έπεσε με το όχημά του στον υδατοφράκτη

Διασώθηκε πρόσωπο μετά από πτώση του με το όχημα εντός του υδατοφράκτη Ταμασσου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 08.01 λήφθηκε κλήση για διάσωση ατόμου μετά από πτώση οχήματος εντός του υδατοφράκτη Ταμασσού.

Στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ο οδηγός του οχήματος ο οποίος παρασύρθηκε και ήταν παγιδευμένος κάτω από το όχημα από το βράδυ της προηγούμενης μέρας, αποπαγιδεύτηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το όχημα ανασύρθηκε από τα όρια του φράκτη με τη χρήση βαρούλκου του οχήματος διάσωσης και μεταφέρθηκε σε ασφαλές έδαφος.

Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες, αφού θυμίζουμε πως στις 3 Μαρτίου 2018, ο Σεργκέι Μίντσιεφ ηλικίας 38 ετών από την Ουκρανία, τέως κάτοικος Λάρνακας, έχασε τη ζωή του στο Φράγμα Ταμασού, όταν το όχημά του είχε εισχωρήσει μέσα στον υδατοφράχτη.

*Η κεντιρκή φωτογραφία είναι από το δυστύχημα της 3ης Μαρτίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE