ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος – Τυχεροί οι οδηγοί

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος – Τυχεροί οι οδηγοί

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Καλού Χωριού – Ριζοελιάς, το πρωί της Παρασκευής (6/7).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος Καλού Χωριού – Ριζοελιάς, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, αφού είχε κλείσει προηγουμένως για απόσταση περίπου 200 μέτρων λόγω του τροχαίου που σημειώθηκε στην περιοχή.

Στο τροχαίο, ενεπλάκησαν δύο οχήματα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο από Καλό Χωριό προς Ριζοελιά, περίπου ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE