ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κώμα 23χρονος που ξυλοκοπήθηκε- «Δύσκολες ώρες» λέει η θεία του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κώμα 23χρονος που ξυλοκοπήθηκε- «Δύσκολες ώρες» λέει η θεία του

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 23χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμό την Κυριακή 1η Ιουλίου, ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο που διέμενε στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο νεαρός Harry Goodman βρίσκεται σε κώμα, στην εντατική μονάδα Νοσοκομείου, αφού χτυπήθηκε από 22χρονο Βρετανό, ο οποίος και συνελήφθη από την Αστυνομία, παραδεχόμενος ότι είχε εμπλακεί στο επεισόδιο.

Όπως αναφέρει η Sun o 23χρονος Harry παλεύει για τη ζωή του, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις της θείας του Susan Ravenhill η οποία τόνισε πως η κατάσταση του ανιψιού της είναι πολύ δύσκολη, αφού φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Ο 22χρονος Luke Wheatcroft που φαίνεται να είναι το πρόσωπο που επιτέθηκε βίαια στον 23χρονο αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου την Παρασκευή 6/7

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE