Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα λειτουργήσει το νέο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου

Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα λειτουργήσει το νέο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019 θα ανοίξει τις πύλες του το νέο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Εως τις 30 Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του αεροδρομίου και οι σχετικές εγκαταστάσεις, τεσσεράμισι περίπου χρόνια αφότου τέθηκε ο θεμέλιος λίθος, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας (CAAC) σε τελετή που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση.

Το αεροδρόμιο, που βρίσκεται 46 χιλιόμετρα νότια του Πεκίνου, έχει σχεδιαστεί για να αποφορτίσει λίγο το νυν πολυσύχναστο διεθνές αεροδρόμιο της κινεζικής πρωτεύουσας στα βορειοανατολικά προάστια.

Aπό ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.