ΛΑΤΣΙ: Πήρε μαζί του τηλέφωνο και χρήματα ο 23χρονος πριν εγκαταλείψει το πλοίο

ΛΑΤΣΙ: Πήρε μαζί του τηλέφωνο και χρήματα ο 23χρονος πριν εγκαταλείψει το πλοίο

Ο 23χρονος από την Συρία, μέλος πληρώματος εμπορικού σκάφους στο οποίο εργάζονταν, εθεάθη τελευταία φορά στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (6/7) και έκτοτε δεν παρουσιάστηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος φέρεται να πήρε μαζί του κάποια προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του τηλέφωνο και τα χρήματα του.

Ο 23χρονος, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ζητούσε από τον καπετάνιο να αποβιβαστεί στο λιμανάκι του Λατσιού.

Θυμίζουμε ότι, ο καπετάνιος του πλοίου, προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία η ώρα 10 το πρωί του Σαββάτου (7/7). 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE